IMG_0918 (1) (1280x854).jpg

Som osteopat tittar jag alltid på helheten!

Som osteopat behandlar jag alla delar av kroppen: Muskler, nervsystemet, lymfsystemet och organ. Allt som kan hjälpa dig att bli friskare, optimera din träning, förbättra din hållning och framförallt bli smärtfri.

Jag använder mina händer för behandling av alltifrån rygg-, nackont och muskelvärk till spänningshuvudvärk, skulder-, käkledssmärtor eller andra stressrelaterade symtom i kroppen.

Min behandling utgår från dig! Den kan variera mellan mjuk muskelbehandling till hastighetsmanipulationer (“kotknäck”) och triggerpunktsbehandling. Vi lägger upp behandlingen tillsammans utifrån bedömningen och dina behandlingspreferenser.

Som Pilatesinstruktör och PT ger jag övningar som kan förstärka behandlingsresultatet. Jag kan också hjälpa dig att bygga en bättre hållning så du kan bli smärtfri, träna effektivt och resultatinriktat. Jag kan även ge dig behandling och träning för specifika behov, t.ex. hjälpa dig att bygga på muskler under graviditeten och/eller efter förlossningen.

För fragor, akut eller personligt tidsbokning ring gärna: 0704073483

Jag samarbetar med och är leverantör åt Sveriges marknadsledande friskvårdsportaler, bland annat ActiWay, Min Friskvård/Friskvårdskuponger och Wellnet.

Med vänliga hälsningar,

Philip Bergmann, BSc (with honours) Osteopath/ D.O., Bachelor of Fine Arts (Dance)/ STOTT PILATES® instruktör.