Få en behandling på arbetsplatsen

Oavsett om man arbetar stillasittande, stående eller gör tunga lyft så har all tid som spenderas på jobbet stor påverkan på kroppen. Ohälsa är idag ett allt vanligare bekymmer. Kostnaderna är smärta, sjukskrivningar, ineffektivitet och sociala problem. God hälsa består av många komponenter och Body Complete ser till helheten. Att bli medveten om den egna hälsans betydelse och få verktyg till att ta hand om sin kropp ger positiv effekt och välbefinnande. Att aktivt arbeta med friskvård är därför lönsamt för alla parter, såväl i arbetet som i livet i stort.
Body Complete@work ger er hjälp att må bättre genom att komma ut till arbetsplatsen, med en mobil massagebänk, och utföra behandlingar. Dessa består av Osteopati - som är mer riktat till de som har smärta - och klassisk massage - som verkar mer förebyggande och avslappnande. I behandlingen, som varierar från 30 till 55 minuter, ingår även råd om stärkande övningar, som kan göras vid skrivbordet eller var helst man befinner sig. Övningarna förebygger värk och förbättrar hållningen, så att man ska kunna jobba ergonomiskt, energifullt och framförallt - smärtfritt.

Varför Body Complete@work?

·         minskade besvär i nacke, axlar, muskler och leder

·         stärker immunförsvaret

·         mindre sjukskrivningar

·         minskad värk

·         mindre stress

·         ökat välbefinnande

·         man blir piggare och orkar mer

 Förebygg innan det krävs åtgärder

Genom att jobba proaktivt med företagsfriskvård tar du hand problemen innan de uppkommer. Med förebyggande friskvård undivks smärta och man spar långsiktigt tid och pengar. Förebyggande friskvård är därför en ren investering, på alla plan.

Samarbetspartner:

GöteborgsOperans Danskompaniet

GöteborgsOperans Orkester

Svenska Balettskolan

Sigillet Fastighetsmäklare 

Pilates Complete AB 

Regionteater Väst AB 

Helhet, Energi & Balans in veritate AB 

Performing Arts School Göteborg

Kopie+von+The_New_York_Times_newsroom_1942-1.jpg